Anul·lada la Pasqua familiar i d’adults de Vic 2020

20200220-pasqua-familiar-vic-XS
L’equip coordinador de la Pasqua Familiar i d’Adults Vic ha informat que anul·len l’activitat prevista pels dies 9, 10, 11 i 12 d’abril. “Tal com està evolucionant la pandèmia per coronavirus, tot ens indica que l’hem d’anul·lar per prudència i per solidaritat”, apunten.
Des de la comissió de logística es retornaran els diners als qui ja han fet el pagament tan aviat com sigui possible. I expressen el desig de continuar “vinculats per l’amistat i la comunió”.
També demanen viure “amb paciència i creativitat aquests dies de confinament”. I recorden la pregària del matí que van fer els monjos de Montserrat dimecres: “Deslliureu-nos Senyor del desànim i doneu-nos la creativitat per fer tots junts, i de l’adversitat una oportunitat de mes cohesió social i creixement humà en l’Esperit”.
Queda igualment anul·lada la Pasqua de Joves prevista per les mateixes dates a l’Esquirol.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection