Els continguts de la Lectio Divina Quaresma 2020, en obert

9788491362210

Des de dijous, l’Editorial Claret ofereix els continguts de la Lectio Divina Quaresma 2020 de manera gratuïta. Es podran consultar a través de l’aplicatiu de La Missa de Cada Dia i de la web missadecadadia.cat, a l’apartat Lectures d’avui. Recordem que els textos litúrgics de la missa també podran consultar-se amb la versió premium de la nostra aplicació La Missa de Cada Dia, de manera gratuïta, durant un mes. Per activar el període gratuït, és indispensable que es tingui un usuari registrat a l’aplicació i s’introdueixi el mateix correu electrònic al formulari de la pàgina https://primavera.missadecadadia.cat 

La Lectio Divina és un mètode per acostar- se a la Paraula de Déu a través de la lectura i la meditació. És un exercici espiritual per cada dia, durant el temps que dura la Quaresma. És un temps de preparació de la Pasqua, de renovar a fons la nostra fe, de penitència i de valorar més l’austeritat. 

En aquest context que estem vivint, l’Editorial Claret vol compartir-ne els continguts i afavorir al màxim el temps de pregària. La Lectio Divina Quaresma 2020, que inclou reflexions del missioner claretià Josep Roca, consta de sis passos: la preparació per rebre l’Evangeli, la lectura de l’Evangeli; la meditació per reflexionar sobre què transmet a cadascú el text llegit; l’oració en què es promou el diàleg amb Déu; la contemplació per aturar-se en el que s’ha sentit; i l’acció que consisteix en concretar en la vida tot allò que s’ha après amb la lectura. L’objectiu és provocar que la paraula de Déu interpel·li a cadascú de nosaltres donant-li una resposta en concret de la seva situació en cada moment.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection