La Taulada ofereix carmanyoles, bugaderia i dutxes durant el confinament

(Joan Font –Valls) El nostre menjador La Taulada de Valls, durant aquest dies de confinament familiar per contenir el coronavirus, estem servint carmanyoles a un centenar de persones desfavorides. No oferim seure a taula per les dificultats que suposa ajuntar persones, però sí les carmanyoles que es poden menjar a casa. També la bugaderia i les dutxes.
Un equip de voluntaris fan la feina diària durant tot el matí, fins a les tres de la tarda. Tenim reserves per oferir menjar, i a més hem fet la crida i la població s’ha llançat a ajudar-nos, que no ens falti res.
És d’agrair el treball, especialment dels voluntaris i voluntàries com la dels comerços i particulars que ens ajuden.
En la imatge uns quants que esperen l’hora d’omplir carmanyoles.
20200319-la-taulada-valls-confinament

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection