Com va viure el final de la vida sant Antoni Maria Claret?

pareclaret-ancia

El pare claretià Juan Carlos Martos ha ofert una conferència als participants de la família claretiana, homes i dones, que aquests dies estan de recés per a majors de 70 anys a La Fragua, a Los Negrales, Madrid. L’encontre va començar a finals de febrer i té una durada d’un mes. De Catalunya hi participa el pare Ramon Olomí, de la comunitat de Valls. Les mesures de confinament per aturar el coronavirus van començar quan encara hi eren. Després de debatre sobre la situació, els participants van acordar quedar-s’hi, tenint en compte les precaucions requerides.

Compartim aquí la reflexió del pare Martos, tal com l’ha difós el Centre d’Espiritualitat Claretiana. Aquest any 2020 se celebren els 150 anys de la Pasqua de Sant Antoni Maria Claret, pare fundador dels missioners claretians, que va morir el 24 d’octubre de 1870. I l’article ofereix l’experiència humana i espiritual dels darrers anys de la vida del Sant.

L’autor, Juan Carlos Martos, es dedica a l’estudi i la comunicació de la vida i l’esperit de Claret amb diversos escrits, cursos i conferències a diverses parts del món. Actualment dirigeix el Centre La Fragua, on, des de fa més de 25 anys, celebra cursos de renovació claretiana.

Descarregueu-vos aquí el pdf amb la reflexió.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection