Primer dia del Capítol Provincial: memòries de govern i avaluació

CP16_aulacapitularVersión castellano. English version.

Avui, dilluns 25 de gener  festa de la conversió de Sant Pau, amb l’Eucaristia presidida pel P. Gonzalo Fernández ha començat el XXIIè Capítol de la Província Claretiana de Catalunya. En la seva homilia el P. Gonzalo ha senyalat la importància de l’acció de gràcies, la conversió des de l’egocentrisme al servei i de la desesperació a l’esperança.

Després de la invocació a l’Esperit Sant, el president del Capítol, el P. Gonzalo, ha donat la benvinguda als capitulars i, a continuació, el P. Màxim Muñoz, Superior Provincial, ha invitat «a l’escolta i a l’acollida de la inspiració de l’Esperit i dels germans». Posteriorment, s’ha llegit la carta de benvinguda del P. General en la que ha convidat a viure la interculturació, ha agraït a la Província la cura dels llocs claretians, ha destacat la importància de la missió entre els immigrants  i de la pastoral juvenil. Amb les paraules del P. Gonzalo s’ha donat per inaugurat el Capítol. El P. Gonzalo ha reafirmat, recordant l’últim document del Capítol General, la necessitat de ser una Congregació en sortida. També ha agraït la presència dels més joves de la Província al Capítol i ha plantejat com a reptes de futur el treball en equip i l’educació per respondre a la indiferència religiosa. Ha acabat la seva intervenció convidant a tothom a posar en pràctica la regla d’escoltar a tothom i parlar amb llibertat.

La sessió ha continuat amb l’elecció del secretari del Capítol, càrrec pel que ha estat escollit el P. Josep Roca. També s’han constituït les comissions de treball d’aquest dies de Capítol. A continuació, els participants lliurement han pogut expressar la seva reflexió entorn del Capítol amb una breu carta.

En les altres sessions del dia s’han revisat les memòries de govern, de formació i d’espiritualitat, d’apostolat i d’economia. Els directius laics dels Col·legis, de l’Editorial, de l’Esportiu i de la Fundació han exposat breument les principals activitats realitzades durant aquest sexenni. A continuació, s’ha obert un torn de preguntes entre els capitulars i els directius.

La jornada ha acabat amb un temps personal per la lectura de la memòria de govern i amb la pregària de vespres.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection