S’inicia el XXIIè Capítol Provincial dels Missioners Claretians de Catalunya

20160125_081438Avui, dilluns 25 de gener, amb l’Eucaristia presidida pel P. Gonzalo Fernández ha començat el XXIIè Capítol de la Província Claretiana de Catalunya.

El Capítol està presidit pel  P. Gonzalo Fernández, delegat del P. General, hi participen 22 Missioners Claretians de la Província. Durant una setmana els capitulars avaluran el camí de la Provincia durant els últims sis anys, elegiran el nou govern provincial i projectaran les línies de futur tenint en compte el procés de reorganització d’Europa que els Missioners Claretians estan emprenent.

El Capítol es realitza a la ciutat de Vic, bressol de la Congregació i lloc on es veneren les despulles del P. Claret.

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Recomanacions Nadal 2018 Llibreria Claret

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection