S’acaba el XXIIè Capítol Provincial

P1010475Versión castellana. English version.

El dissabte 30 de gener, tal i com estava previst, ha finalitzat el XXIIè Capítol Provincial dels Claretians de Catalunya.

L’última sessió capitular va aprovar el document capitular i, a continuació, el P. Provincial va pronunciar unes paraules d’agraïment per la confiança i la responsabilitat depositada cap a la seva persona i cap a l’equip. També va demanar la corresponsabilitat de tots els Claretians de la Província. El president, el P. Gonzalo Fernández,  va clausurar el Capítol parlant de la gratuïtat com a sentiment d’humilitat, va donar les gràcies a l’anterior equip de govern i, finalment, va encomanar a la Mare de Déu i a Sant Antoni Maria Claret els missioners. Al final de la sessió es va presentar l’avaluació del Capítol per part de la comissió formades pels P. Josep Sanz i el Gmà. Josep Codina. Es va acabar amb una breu pregària.

Amb la participació de la Família Claretiana (Missioneres de la Institució Claretiana, Missioneres Claretianes, Seglars Claretians i d’altres Claretians) es va celebrar l’Eucaristia a la cripta del Temple-Seculpre del Pare Claret. El P. Provincial va recordar en l’homilia que confia en totes les persones que l’ajudaran a dur a terme aquesta nova tasca que se li ha encarregat.

El capítol va acabar amb el dinar fratern compartit amb les persones de la família claretiana.

Resum en imatges del Capítol:

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection