El P. Joan Canals guardonat amb el «II Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica»

160205_p_casals_2El Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona (CPL) ha distingit al bisbe de León i president de la Comissió Episcopal de Litúrgia de Conferència Episcopal Espanyola, Julián López, i al fins fa pocs mesos director del Secretariat d’aquesta comissió, el sacerdot claretià Joan Maria Canals, amb el guardó del «II Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica».

Amb aquesta concessió conjunta, decidida pel consell de l’entitat el passat dia 1 de desembre de 2015, el Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona, segons ha manifestat el seu president Jaume Fontbona, ha volgut distingir la tasca realitzada per tots dos al servei d’una millor celebració i vivència de la litúrgia a Espanya en consonància amb la línia oberta pel Concili Vaticà II, i per la qual tan activament va treballar el recordat bisbe Pere Tena, al que tots dos s’han manifestat sempre estretament vinculats.

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection