El Pare Hilary Nanman Dechelem, CMF: Designat Bisbe de Bauchi

whatsapp_image_2017-05-31_at_14_15_13El Papa Francisco va designar en el dia dimecres 31 de maig, com a Bisbe de la Diòcesi de Bauchi al nostre germà el Rev. Hilary Nanman Dechelem C.M.F.

Actualment és rector de l’Església de la Immaculada Concepció Upperhill, Makurdi, Nigèria. Va néixer el 3 de juny de 1966 a l’antic estat de l’altiplà de Benue. Ell és un nadiu de Moeda – Kwalla de l’àrea del govern local de Kwampan de l’estat de l’altiplà. Va assistir a l’Escola Primària a L.E.A Escola Kabala, Sta. Catherine ‘s Makurdi i Central Primary School, Awe, Nassarawa State respectivament. Va assistir a l’Educació Secundària al Col·legi St. Peters Toto, Sant Joan Bosco, Doma i l’Escola Secundària Governamental Obi, tots en l’estat de Nassarawa. Es va incorporar a la nostra Congregació dels Missioners Claretians el 1986 a Nekede Owerri per realitzar el Postulantat. Va celebrar la seva Primera Professió el 8 de setembre de 1988 a Utonkon, estat de Benue, i el seu Professió Perpètua el 13 de setembre de 1993 a Maryland, Nekede, Owerri.

Ordenat sacerdot l’1 de juliol de 1995 a la parròquia de Kwa a l’arxidiòcesi de Jos, el Bisbe electe va cursar la Llicenciatura en Filosofia a l’Institut Claretiano de Filosofia a 1990 (Afiliat de la Pontifícia Universitat Urbana, Roma), el Mestratge en Teologia espiritual a la Universitat Cristiana de Creighton Omaha, Nebraska, EE. UU. Va realitzar el Curs de Certificat en Direcció Espiritual de la Universitat de Creighton l’any 2014, els Estudis de Mestratge en Administració d’Empreses-Tecnologia de Gestió de Projectes a la Universitat Federal de Tecnologia, Owerri, Imo Estat, l’any 2002. Actualment estava realitzant el Curs de Doctorat en Anàlisi de Polítiques i Administració Pública a la Universitat Federal de ABUJA.

Va treballar com Ecònom i Professor a temps parcial entre 1995-1999 a l’Institut Claretiano de Filosofia a Nekede. En el Consell Provincial va ser Consultor / Prefecte d’Economia entre 1999-2005, Consultor / Prefecte d’Espiritualitat entre 2005-2010. Ha estat membre del Consell General d’Economia de la nostra Congregació Claretiana entre 2003 i 2006. Ha estat Rector a la Parròquia de Santa Maria Goretti Ikenegbu, Arxidiòcesi de Owerri, 2005-2010, a la Parròquia de Sant Joan Maria Vianney a la Parròquia Kwande, diòcesi de Shendam, i ha estat Vicari Episcopal per als Religiosos entre els anys 2010-2017. Ha estat així mateix Professor i miemebro de l’Equip Principal d’Institut de Formadors “DU” des de 2015 fins a la data d’avui.

La data per a l’ordenació del Bisbe electe encara no ha estat anunciada. Li felicitem i preguem per ell perquè pugui exercir  el seu ministeri per anunciar la Bona Nova.

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged