Trobada d’Equips PJV ECLA

p1020236Del 22 al 26 de maig, vint claretians de Bètica, Catalunya, Euskal Herria, Portugal, Santiago, França, Anglaterra, Itàlia i Polònia (ECLA) i el Gmà. Carlos Verga, Prefecte General de Pastoral de Joves i Vocacions, es van reunir a Krzydlina Mała. El tema principal va ser la pastoral universitària.

La sessió del primer dia la van dedicar a conèixer la realitat de PJV i PJV amb universitaris dels diferents organismes, i a conèixer com estan treballant altres amb ells: Jesuïtes, Opus a Navarra i la diòcesi de Sevilla amb els joves en edat universitària. En grups per abordar com poden treballar aquesta realitat; seves possibilitats i dificultats, a Europa.

També van tenir una sessió de treball amb la presència i testimoni del Pare Stanislaw Orzechowski, qui porta molt de temps treballant en la Pastoral Universitària, a la parròquia Claretiana de ciutat de Wroclaw. També van tenir l’oportunitat de visitar àrees d’interès com l’antic monestir cistercenc de Lubiaz, les parròquies que atén la comunitat Claretiana de Krzydlina Mala i part de la comunitat de Wroclaw i la pastoral universitària a la ciutat.

En el transcurs de la trobada, el Gmà. Carles Verga va compartir amb els participants els principals assumptes que afecten la Prefectura: pàgina web, sínode 2018, JMJ de Panamà, voluntariat internacional, un curs online per a responsables Claretians de PJV i agents de pastoral, una trobada i altres possibles col·laboracions.

El matí de dijous es va dedicar a diversos assumptes de coordinació, perspectives de futur i avaluació. I després van anar a Wroclaw per conèixer la ciutat i compartir l’Eucaristia amb un grup de pastoral universitària de la nostra parroquia.

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged