Reunió d’inici de curs de la comissió coordinadora de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia

Barcelona 1 setembre 2017Aquest curs 17-18 l’hem començat amb la reunió de l’Equip Coordinador, a Barcelona, la Cúria Provincial de Catalunya. Hi hem estat presents els PP. Ricard Costa-Jussà (Catalunya), Mateo Larrauri (Euskal Herria), Pierre Zanga (França), Angelo Cupini (Itàlia) i Manuel Tamargo (Delegat del Govern General).

Es tractava fonamentalment de recollir i fer operatiu el que s’havia dit a la reunió de governs dels Organismes feta a Leioa (Bizkaia) el juny, i d’ultimar la preparació immediata de les Trobades dels Claretians dels quatre Organismes que es farà a Vic el proper mes d’octubre.

Els Governs dels quatre Organismes vàrem acabar el curs passat amb una trobada a Leioa (Bizkaia) els dies 28 i 29 de juny. Trobada que ens va donar l’oportunitat de conèixer com s’està vivint el procés de reorganització en cada un dels Organismes; vàrem acollir la presentació i l’anàlisi de l’enquesta realitzada als claretians dels quatre organismes i vàrem escoltar les experiències d’altres Congregacions que han fet un procés similar de reorganització.

Cada Govern Provincial va presentar la radiografia actual del seu Organisme, fonamentalment l’estadística dels seus membres i les diverses activitats pastorals i ministerials que es realitzen, i vàrem analitzar possibles camps de convergència i sinergia pensant en el present i en el futur. I, també, programar els passos següents d’aquest procés fins la propera trobada dels equips de govern, el novembre del 2018.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Recomanacions Nadal 2018 Llibreria Claret

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection