Francesc demana que els màrtirs claretians “sostinguin els cristians que pateixen discriminació i persecució”

papabeatsEn l’Angelus d’aquest diumenge 22 d’octubre al migdia el papa Francesc s’ha referit a la beatificació dels 109 màrtirs claretians a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona. Al final de l’Angelus ha recordat la beatificació amb aquestes paraules:

“Ahir a Barcelona van ser beatificats Mateu Casals, Teófilo Casajús, Ferran Saperas i els seus 106 companys màrtirs que pertanyen la congregació religiosa dels Claretians i assassinats per odi a la fe durant la Guerra Civil espanyola. Que el seu heroic exemple i la seva intercessió sostinguin als cristians que, fins i tot en aquests moments -i tants- en diverses parts del món pateixen discriminació i persecució”.

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection