Presentació del llibre ‘Déu al carrer’ a la parròquia Santa Anna

NORMALAquest dijous 16 de novembre a les 19h a la Parròquia de Santa Anna de Barcelona es presentarà el llibre ‘Déu al carrer’, un llibre en format epistolar entre la germana Viqui Molins i el padre Ángel García. L’acte anirà a càrrec de Peio Sánchez, rector de la Parròquia de Santa Anna i dels autors de l’obra.

Es tracta d’una història d’amistat amb un model de vida en comú: l’ajuda als més pobres. Ella des de Barcelona i ell des de Madrid comparteixen confidències, anècdotes i vivències d’una vida dedicada als altres. Com diu ella en el llibre, “la solució no és ocultar-los sinó acollir-los, només així podran començar la seva reinserció”.

En l’intercanvi de cartes el padre Ángel parla de com un jove capellà comença la seva trajectòria amb la creació de cases d’acollida per a nens. Viqui explica que el seu contacte amb el carrer i amb la realitat llatinoamericana li provoca un canvi en la seva vocació. Tots dos han vist com Déu està al carrer.

Peio Sánchez, rector de la parròquia de Santa Anna i autor del pròleg del llibre, defineix el padre Ángel amb dues paraules: “humilitat i rebel·lia”; i a Viqui Molins amb “entusiasme i mística”.

Els dos protagonistes es van conèixer personalment a través del projecte del padre Ángel: l’obertura de l’església de Sant Antón a Madrid les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Es tracta d’una església-refugi on, a més dels serveis litúrgics, s’ofereix tot el que necessiten els sense sostre. Per exemple atenció mèdica, menjar, telèfon, wifi i fins i tot perruqueria. Es va convertir en la primera església oberta dia i nit a Espanya.

Recentment, a Barcelona, l’experiència de Sant Antón va inspirar un projecte similar a la parròquia de Santa Anna. A causa de l’onada de fred del gener passat, el temple va obrir les seves portes per acollir la gent durant tot el dia. L’acollida i la mobilització de voluntaris va sorprendre els promotors d’aquesta iniciativa, entre els quals hi havia Viqui Molins. Li van posar un nom inspirat en una de les idees del papa Francesc, un Hospital de Campanya.

Comments are closed.

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

El P. Ricard Costa-Jussà nou Provincial

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged