Presentació del llibre ‘Déu al carrer’ a la parròquia Santa Anna

NORMALAquest dijous 16 de novembre a les 19h a la Parròquia de Santa Anna de Barcelona es presentarà el llibre ‘Déu al carrer’, un llibre en format epistolar entre la germana Viqui Molins i el padre Ángel García. L’acte anirà a càrrec de Peio Sánchez, rector de la Parròquia de Santa Anna i dels autors de l’obra.

Es tracta d’una història d’amistat amb un model de vida en comú: l’ajuda als més pobres. Ella des de Barcelona i ell des de Madrid comparteixen confidències, anècdotes i vivències d’una vida dedicada als altres. Com diu ella en el llibre, “la solució no és ocultar-los sinó acollir-los, només així podran començar la seva reinserció”.

En l’intercanvi de cartes el padre Ángel parla de com un jove capellà comença la seva trajectòria amb la creació de cases d’acollida per a nens. Viqui explica que el seu contacte amb el carrer i amb la realitat llatinoamericana li provoca un canvi en la seva vocació. Tots dos han vist com Déu està al carrer.

Peio Sánchez, rector de la parròquia de Santa Anna i autor del pròleg del llibre, defineix el padre Ángel amb dues paraules: “humilitat i rebel·lia”; i a Viqui Molins amb “entusiasme i mística”.

Els dos protagonistes es van conèixer personalment a través del projecte del padre Ángel: l’obertura de l’església de Sant Antón a Madrid les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Es tracta d’una església-refugi on, a més dels serveis litúrgics, s’ofereix tot el que necessiten els sense sostre. Per exemple atenció mèdica, menjar, telèfon, wifi i fins i tot perruqueria. Es va convertir en la primera església oberta dia i nit a Espanya.

Recentment, a Barcelona, l’experiència de Sant Antón va inspirar un projecte similar a la parròquia de Santa Anna. A causa de l’onada de fred del gener passat, el temple va obrir les seves portes per acollir la gent durant tot el dia. L’acollida i la mobilització de voluntaris va sorprendre els promotors d’aquesta iniciativa, entre els quals hi havia Viqui Molins. Li van posar un nom inspirat en una de les idees del papa Francesc, un Hospital de Campanya.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection