El col·legi Claret de Valls estrena instagram

claretvallsinstaL’escola Claret de Valls ha estrenat aquesta setmana compte a Instagram sumant-se així a altres xarxes socials que ja tenia a l’escola.

Us podeu fer seguidors del compte en aquest enllaç o seguir totes les activitats que fan a través de l’etiqueta #claretvalls.

El col·legi compta també amb un Facebook i un Twitter on hi publiquen totes les novetats del centre.

 

D’aquesta manera, Valls segueix la seva expansió a les xarxes, tal i com va fer fa gairebé un any el col·legi de Barcelona, que també compta amb el seu instagram, Facebook i Twitter.

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection