La Filiació Cordimariana celebra els 75 anys

logocordiLa Filiació Cordimariana ha inaugurat aquest novembre el seu any jubilar per celebrar el 75è aniversari de la seva congregació. Aquest grup de laiques consagrades formen part de la família claretiana.
En el seu Llibre fundacional, publicat el 1850, Sant Antoni Maria Claret els hi va atorgar el títol de Filles del Santissim i Immaculat Cor de Maria.
No va ser fins el 1943 que un grup de missioners de Plasencia va recollir el testimoni del Pare Claret i van crear un Centre de Religioses en el qual organitzaven recessos i reunions mensuals. Uns mesos després es va establir el Centre de Filiació a la Parròquia de la Nostra Senyora dels Dolors a Sevilla. En els anys següents van sorgir diferents nuclis en diverses ciutats d’Espanya i Amèrica.
Podeu llegir a la seva pàgina web la carta circular que dóna inici aquesta celebració dels 75 anys. Durant aquest any 2018 tenen previst fer diferents actes per commemorar aquesta efemèride.

 

 

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged