La Filiació Cordimariana celebra els 75 anys

logocordiLa Filiació Cordimariana ha inaugurat aquest novembre el seu any jubilar per celebrar el 75è aniversari de la seva congregació. Aquest grup de laiques consagrades formen part de la família claretiana.
En el seu Llibre fundacional, publicat el 1850, Sant Antoni Maria Claret els hi va atorgar el títol de Filles del Santissim i Immaculat Cor de Maria.
No va ser fins el 1943 que un grup de missioners de Plasencia va recollir el testimoni del Pare Claret i van crear un Centre de Religioses en el qual organitzaven recessos i reunions mensuals. Uns mesos després es va establir el Centre de Filiació a la Parròquia de la Nostra Senyora dels Dolors a Sevilla. En els anys següents van sorgir diferents nuclis en diverses ciutats d’Espanya i Amèrica.
Podeu llegir a la seva pàgina web la carta circular que dóna inici aquesta celebració dels 75 anys. Durant aquest any 2018 tenen previst fer diferents actes per commemorar aquesta efemèride.

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection