Claret Valls commemora el Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones

5._img_0196L’escola Claret de Valls va commemorar el passat divendres 24 de novembre el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb una performance al pati del col·legi preparada pels cursos d’ESO.

El professor Jordi Martí, amb els alumnes de 4rt d’Educació Visual i Plàstica han fet un muntatge consistent en un cartell amb frases en català i castellà de rebuig a la violència de gènere i de sensibilització sobre el tema.

En l’acte, dues alumnes de 4t d’ESO, l’Helena Vives i la Lizethe Gallego, van llegir un manifest, que va ser escoltat per tots els alumnes i professors de Secundària.

El muntatge es va basar en unes sabates pintades de vermell que simbolitzen les víctimes. Aquí podeu veure els cartells que van fer.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection