Claret Valls commemora el Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones

5._img_0196L’escola Claret de Valls va commemorar el passat divendres 24 de novembre el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones amb una performance al pati del col·legi preparada pels cursos d’ESO.

El professor Jordi Martí, amb els alumnes de 4rt d’Educació Visual i Plàstica han fet un muntatge consistent en un cartell amb frases en català i castellà de rebuig a la violència de gènere i de sensibilització sobre el tema.

En l’acte, dues alumnes de 4t d’ESO, l’Helena Vives i la Lizethe Gallego, van llegir un manifest, que va ser escoltat per tots els alumnes i professors de Secundària.

El muntatge es va basar en unes sabates pintades de vermell que simbolitzen les víctimes. Aquí podeu veure els cartells que van fer.

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged