El Casal Claret celebra el Dia dels Drets dels Infants

24059641_1900546053606822_9220044806507656353_oEl Casal Claret va celebrar el passat divendres 24 de novembre el Dia Internacional dels Drets dels Infants conjuntament amb grans i petits. Durant la jornada van organitzar contacontes, jocs i una xocolatada desfeta de comerç just i pa marroquí de les mares del Casal.

El 20 de novembre se celebra el conegut també com a Dia de la infància. L’objectiu d’aquesta diada és la de promoure la Declaració de Drets dels Infants aprovada per l’ONU el 1959. Aquest text recull els drets fonamentals en salut, educació, protecció i la millora de qualitat de vida dels col·lectius més desfavorits.

El Casal Claret de Vic és un centre que treballa en projectes educatius per infants, adolescents i joves, de dones, de creació de nous recursos per a l’economia familiar i per al diàleg intercultural, entre d’altres. El centre porta a terme diferents iniciatives en aquests àmbits com ara l’Escola de Pau de Dones, espais d’acollida i intercanvi amb l’objectiu de promoure el desenvolupament i el creixement personal de les persones que hi participen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged