El Casal Claret celebra el Dia dels Drets dels Infants

24059641_1900546053606822_9220044806507656353_oEl Casal Claret va celebrar el passat divendres 24 de novembre el Dia Internacional dels Drets dels Infants conjuntament amb grans i petits. Durant la jornada van organitzar contacontes, jocs i una xocolatada desfeta de comerç just i pa marroquí de les mares del Casal.

El 20 de novembre se celebra el conegut també com a Dia de la infància. L’objectiu d’aquesta diada és la de promoure la Declaració de Drets dels Infants aprovada per l’ONU el 1959. Aquest text recull els drets fonamentals en salut, educació, protecció i la millora de qualitat de vida dels col·lectius més desfavorits.

El Casal Claret de Vic és un centre que treballa en projectes educatius per infants, adolescents i joves, de dones, de creació de nous recursos per a l’economia familiar i per al diàleg intercultural, entre d’altres. El centre porta a terme diferents iniciatives en aquests àmbits com ara l’Escola de Pau de Dones, espais d’acollida i intercanvi amb l’objectiu de promoure el desenvolupament i el creixement personal de les persones que hi participen.

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection