Claret Barcelona amb la Marató de TV3

maratotv3Un any més el col·legi Claret participarà amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses.

A continuació podeu veure la “Graella d’activitats” que la Comissió Social de l’AMPA ha organitzat per aquell cap de setmana:

Divendres 15/12
Etapa 3-7

  • Contacontes: “El Màgic d’OZ” (Auditori) de 17.30h a 18.00h.
  • Concert infantil: “Grup Atzucac” (Menjador Pati Vell) de 18.00h a 19.00h.

Etapa 8-11 i ESO (1r i 2n)

  • Esports: “Torneig Esportiu Solidari” (Pati Vell) de 17.30h a 19.30h.

La secció d’hoquei amb el seu «Circuit Fantàstic» i la secció de bàsquet  amb els seus «Triples Solidaris» us esperen a tots per tal que demostreu què sou capaços de fer amb un stick i una pilota de bàsquet a la mà.
Us hi apunteu? Premi assegurat pels guanyadors de cada categoria!

General

Diumenge 17/12

“Caminada Solidària” 
Anirem des de l’escola fins als estudis de TV3 on farem l’entrega simbòlica de la recaptació aconseguida tan amb la venda dels “Dorsals Solidaris de La Marató” com amb la “Tómbola Solidària”. Està previst que l’activitat duri al voltant d’unes 2h 30’aprox. (de 10.30h a 13.00h).

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged