El Superior General P. Vattamattam visita La Fragua

fragua_p.general1El Superior General dels Claretians, el Pare Mathew Vattamattam, va visitar el passat 29 de novembre los Negrales (Provincia de Santiago) en motiu de la 22ª edició del programa Fragua.

En aquesta sessió, el Pare General va destacar la necessitat de profunditzar en els dons carismàtics que han rebut els claretians per servir a l’evangeli com a fills del Cor de Maria i germans del Pare Claret.

També va tenir trobades personals amb aquells que ho van sol·licitar i va celebrar un Sagrada Eucaristia sobre el do de la vocació.

La visita del Pare General va ser molt ben rebuda pel grup de Fragua d’aquest any i serveix com una reafirmació del gran valor que la Congregació atorga en aquesta Trobada de Renovació Claretiana.

La Fragua és una trobada espiritual que organitzen els Missioners Claretians des del 1993. Aquesta edició està formada per 14 participants de 13 Organimes de la congregació, que compren 12 països i 4 continents. La trobada es fa a Los Negrales, a la Provincia de Santiago, i està dirigida pel Pare Provincional Juan Carlos Martos Paredes i Salvador León Belén, sota la direcció de la Prefectura General de Espiritualitat.

 

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged