El Superior General P. Vattamattam visita La Fragua

fragua_p.general1El Superior General dels Claretians, el Pare Mathew Vattamattam, va visitar el passat 29 de novembre los Negrales (Provincia de Santiago) en motiu de la 22ª edició del programa Fragua.

En aquesta sessió, el Pare General va destacar la necessitat de profunditzar en els dons carismàtics que han rebut els claretians per servir a l’evangeli com a fills del Cor de Maria i germans del Pare Claret.

També va tenir trobades personals amb aquells que ho van sol·licitar i va celebrar un Sagrada Eucaristia sobre el do de la vocació.

La visita del Pare General va ser molt ben rebuda pel grup de Fragua d’aquest any i serveix com una reafirmació del gran valor que la Congregació atorga en aquesta Trobada de Renovació Claretiana.

La Fragua és una trobada espiritual que organitzen els Missioners Claretians des del 1993. Aquesta edició està formada per 14 participants de 13 Organimes de la congregació, que compren 12 països i 4 continents. La trobada es fa a Los Negrales, a la Provincia de Santiago, i està dirigida pel Pare Provincional Juan Carlos Martos Paredes i Salvador León Belén, sota la direcció de la Prefectura General de Espiritualitat.

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection