Recomanacions de Nadal 2017 de la Llibreria Claret

alentaSi encara no sabeu que regalar aquest Nadal la Llibreria Claret ens proposa, a través de Josep Maria Alentà, una sèrie de recomanacions per a totes les edats i públics.

Al web de la Lliberia també trobareu altres recomanacions d’Advent: https://www.claret.cat/Advent-2017

Aquí teniu la llista de llibres que recomanen:

Déu al carrer

Elogi de la maduresa

Cant espiritual

Sabotatge contra Franco

Nadal – llibre per pintar 

Comments are closed.

Advent a la Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas ultra boost uncaged collegiate navy another look adidas ultra boost collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged collegiate navy release date adidas ultra boost uncaged oxford tan custom dank customs adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan new images adidas yeezy boost 350 2 0 oxford tan first look adidas yeezy boost 350 v2 oxford tan more images adidas ultra boost uncaged white reflective drops week adidas ultra boost reflective pack release date adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultraboost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged vapour grey adidas ultra boost uncaged white tech earth vapour grey adidas ultra boost uncaged black white black boost ultra boost 2016 adidas ultra boost uncaged coming black boost tonal primeknit adidas ultra boost uncaged adidas ultra boost uncaged ray red ultra boost uncaged