Recomanacions de Nadal 2017 de la Llibreria Claret

alentaSi encara no sabeu que regalar aquest Nadal la Llibreria Claret ens proposa, a través de Josep Maria Alentà, una sèrie de recomanacions per a totes les edats i públics.

Al web de la Lliberia també trobareu altres recomanacions d’Advent: https://www.claret.cat/Advent-2017

Aquí teniu la llista de llibres que recomanen:

Déu al carrer

Elogi de la maduresa

Cant espiritual

Sabotatge contra Franco

Nadal – llibre per pintar 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection