Vine a la Llibreria Infantil Claret aquest Nadal

IMG_3655La Llibreria Claret convida als més petits i als seus pares i avis a visitar la seva planta superior on hi trobareu una gran varietat de llibres per a nens i nenes de totes les edats.

El passat dilluns 4 de desembre van organitzar una tarda d’activitats que va tenir molt bona acollida entre les famílies. Una quinzena de nens i nenes van participar a la sessió de contacontes del llibre Com et sents avui? de Molly Potter. A l’acabar el conte van berenar i pintar tots junts.

En aquest vídeo de promoció de la secció infantil de la llibreria podeu veure com va anar la jornada.

 

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection