Celebració de Nadal a l’Esplai Estel

20171217_130302

Foto: Xavier Subies

Foto: Xavier Subies

Foto: Xavier Subies

Foto: Xavier Subies

Com ja és tradicional, l’Esplai Estel va celebrar el Nadal a la Conreria amb una trobada familiar amb els infants, pares, monitors i responsables de l’Esplai del Santuari del Cor de Maria de Barcelona. La celebració es fa sempre el diumenge abans de Nadal.

El diumenge es va iniciar la trobada amb una estona de jocs compartits pels voltants de la casa i una xocolatada. Abans del dinar, el pare Shinto Thomas, consiliari de l’Esplai, va presidir la celebració de l’Eucaristia de Nadal. A la tarda, els cinc grups de l’Esplai van oferir l’actuació nadalenca que van preparar durant la sortida del cap de setmana. Com cada any, un nombrós grup de pares i mares de l’Esplai van participar en aquesta trobada que convivència que també es fa a finals de curs.

El curs vinent l’Esplai Estel celebrarà els 45 anys de la seva fundació.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Recomanacions Nadal 2018 Llibreria Claret

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection