Claret Valls celebra el Nadal

2. IMG_0361IMG_0438Al col·legi de Claret Valls han fet diverses activitats, tant a les classes d’Eduació Infantil com a les de Primària, per celebrar el Nadal.

Les mestres, les educadores, i els nens i nenes d’Educació Infantil, des de la Llar d’Infants fins a P5, van fer un espectacular Túnel de Nadal. Les aules van deixar de ser el lloc on normalment s’educa i s’adquireixen nous continguts i coneixements, per a convertir-se en escenes d’un pessebre vivent, convertint els espais en ambients diversos, talment com diorames vivents. Els de la Llar d’Infants van escenificar el cel i els preciosos angelets que hi voleien; els de P3 un diorama amb pastors i pastores; els de P4 van escenificar un infern molt infernal; i els de P5 van representar, a la sala de psicomotricitat, tot el procés que segueix la il·lusió infantil, des que els nens i nenes escriuen la carta als Reis, fins que reben els regals. Hi havia representats els nens a casa, portant la carta, els reis, els patges i la fàbrica de joguines.

Els cursos de Primària van fer gaudir a les seves famílies amb un festival de Nadal a la sala d’actes, que portava per títol, “El Nadal arreu del món”, tot a través d’un telenotícies, el TN Claret. Hi va haver escenificacions i cantades de nadales de cada un dels països que es representava, acabant tot plegat amb una gran cantada conjunta de tots els alumnes i del nombrós públic assistent.

Gràcies a l’esforç de tots els alumnes, mestres i educadores del centre, aquests muntatges van ser una forma excel·lent per celebrar amb tota la comunitat educativa del centre l’arribada del Nadal.

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection