Les Missioneres Claretianes celebraran els 150 anys de presència a Reus

museuEl proper dissabte 20 de gener les Missioneres Claretianes celebren els 150 anys de la seva presència a Reus. A la celebració hi participarà la germana Jolanka Kafka, superiora general, que farà una conferència sobre les “Missioneres Claretianes: camins d’humanització”.

Els actes començaran a les 10’30h al Centre Maria Immaculada i inclouen un recorregut històric a càrrec de Carme Bernal i una visita al Museu de Maria Antònia Paris que les Missioneres Claretians van obrir a Reus fa poc més d’un any. A les sis de la tarda l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, presidirà una eucaristia.

Les Religioses de María Immaculada Missioneres Claretianes van arribar a Reus el 1867, uns anys després d’obrir la primera fundació a Cuba el 1853. La congregació va ser fundada per la Mare Maria Antònia París i Sant Antoni Maria Claret. Actualment tenen presència a 25 països dels cinc continents.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection