Noves incorporacions a l’equip del Centre d’Espiritualitat Claretiana (CESC)

Processed with MOLDIV

El CESC (Centre d’Espiritualitat Claretiana) ha incorporat en els darrers mesos dos nous sacerdots que s’incorporen a l’equip del centre.

El dia 1 de gener va arribar a Vic el P. Sebastian Mundackal, procedent de l’Índia (província de St. Thomas). Ha estat destinat pel P. General al Centre d’Espiritualitat Claretiana (CESC), juntament amb el P Placide Sumbula Mandefu (Congo), que va arribar al setembre.

Tots dos passaran una temporada a Madrid per aprendre el castellà i fer alguna especialització relacionada amb el seu nou destí.

Amb aquestes dues incorporacions l’equip del CESC queda configurat per quatre persones. Els dos esmentats i els PP. Carlos Sànchez (Director, del Perú) i Josep Rovira (de Catalunya).

El CESC és un òrgan de la Prefectura General d’Espiritualitat de la Congregació claretiana, creat l’any 2003, que té com a objectiu conservar i incrementar la recerca sobre la persona i el patrimoni espiritual de Sant Antoni Maria Claret.

Comments are closed.

L’any amb la Llibreria Claret

Emissió Beatificacions

Material Catequesi Llibreria Claret

Josep Xifré, de professió missioner

Testimoni Jaime Absalón, activista colombià

Testimoni del missioner Juan Ángel Artiles, claretià a Indonèsia i Timor Oriental

Dia de la Província

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection