Eucaristies en memòria dels claretians que ens han deixat

SAMSUNG CSC

En les darreres setmanes ens han deixat dos claretians: el P. Joan Sidera i el P. Lluis Llamas.

Aquest dilluns, dia  5 de febrer, s’ha fet la missa funeral i l’enterrament a l’església del Cor de Maria del P. Joan Sidera, que va morir el passat diumenge 4 de febrer a Barcelona.

El dimecres, dia 7 de febrer, a l’església del Cor de Maria de Barcelona, s’ha fet un funeral en memòria del Claretià P. Lluís Llamas, que va morir a São Miguel do Guaporé, Brasil, el passat dia 1.

La celebració s’ha fet el mateix dia en què a São Miguel feien l’acostumada “Missa de setè dia”. Ha presidit el Superior Provincial dels Claretians de Catalunya, P. Ricard Costa-Jussà. I ha fet l’homilia el P. Lluís Garcia, company durant anys del P. Lluís Llamas tant a Seringueiras com a São Miguel do Guaporé, que era aquí de vacances i ha retornat al Brasil immediatament després del funeral.

S’han fet presents a la celebració els familiars del P. Lluís, un grupet de Claretians de Catalunya, així com diverses persones que havien conegut el P. Lluís abans d’anar al Brasil als diversos llocs on ell havia treballat (Montgat, St. Boi de Llobregat, Valls…).

 

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection