Celebració amb el bisbe Casaldàliga a São Félix do Araguaia

27752254_1596552453758085_9147196241348250439_nEn el 90 aniversari de monsenyor Pere Casaldàliga, convidats de totes les latituds llatinoamericanes, principalment de les comunitats i institucions de Mato Grasso, van arribar al Centre Comunitari de São Félix do Araguaia per a la Missa d’Acció de Gràcies per la seva 90 aniversari i els 50 anys de la seva arribada al Brasil. La Missa, celebrada el 16 de febrer, va ser presidida per Adriano Vasino, bisbe de São Félix do Araguaia, i concelebrada per Eugenio Rixen, bisbe de Goiás Velho, i desenes de sacerdots. També hi va haver nombrosos religiosos que van estar presents. El pare Artur Teixeira, Prefecte General d’Apostolat, es va fer present per compartir personalment els bons desitjos del Govern General i de tota la Congregació al celebrant en aquest esdeveniment transcendental.

Abans de la Litúrgia de la Paraula, es van evocar l’arribada de Pere Casaldàliga a la Prelatura, la persecució i el martiri del pare João Bosco, l’arribada de la malaltia i els signes d’esperança per a les generacions futures. Els símbols de la tribu Karajá, una creu amb la samarreta del pare João Bosco, una flama i unes flors que es van distribuir al llarg de l’assemblea, es van presentar a l’homenatjat. [Publicat a Claret.org]

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection