Torna la Pasqua Familiar i de joves a Vic

PasquaVic2018Cada any, per Setmana Santa, una colla de famílies, adults i joves, acompanyats pels Missioners Claretians, fan realitat una intensa experiència de fe entorn la celebració joiosa de la Pasqua.

Enguany ens veurem a Vic del dijous 29 de març al diumenge 1 d’abril. Per a aquest 2018 han proposat el lema “Teixim Comunitat amb Tu”.

Durant aquest dies es compagina la vivència espiritual amb la formació, la reflexió i el diàleg, a través de dinàmiques i activitats com celebracions, catequesis, tallers, xerrades i altres activitats. Tot plegat pensat per a pares, fills, adults i joves amb l’objectiu de compartir l’experiència de la Pasqua.

Sens dubte, la Pasqua val molt la pena per a totes aquelles persones que volen destinar un temps específic a la formació cristiana i en valors, però que a vegades no troben l’espai o el temps necessari per fer realitat aquesta tasca.

En aquest sentit la Pasqua familiar i d’adults, i la Pasqua jove ofereixen aquests moments de reflexió i pregària, on petits i grans, aprenen junts.

El període d’inscripció d’aquest any és del 9 al 25 de febrer. Per fer-ho cal que ompliu amb les vostres dades i envieu el formulari d’inscripció de la seva pàgina web.

Per més informació podeu consultar el web de la Pasqua Familiar de Vic.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection