Presentació del nou llibre del bisbe Sebastià Taltavull a la Sagrada Família

bisbe-sebastia-taltavull-2El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, presenta un nou llibre publicat per Editorial Claret. Brots de Vida es presentarà el proper dimarts 6 de març en un acte al Claustre de la Basílica de la Sagrada Família. El qui va ser bisbe auxiliar de Barcelona i ara bisbe de Mallorca publica un nou llibre amb 87 reflexions i comentaris amb una mirada esperançada sobre la vida quotidiana.
En l’acte de presentació del llibre, el periodista Xavier Solà, director de ‘La nit dels ignorants’ de Catalunya Ràdio, entrevistarà en directe el bisbe Sebastià Taltavull. Jaume Aymar, director de Catalunya Cristiana, setmanari on col·labora cada setmana el bisbe Taltavull, introduirà l’acte i presentarà el nou llibre.

Un llibre per als qui no es rendeixen
Brots de vida és un recull de vivències i reflexions que mostren com des de l’Evangeli es pot fer una lectura encoratjadora i prendre compromisos “quan el món que se’ns mostra al telenotícies i a les xarxes socials és més un escenari de decepcions que no pas una alenada de coratge”.
Com explica el mateix bisbe Taltavull, el llibre és una relectura dels fets de cada dia que són “una prova evident que hi ha molt de bo i de positiu”. Mostra “el contrast d’uns sectors socials que no es rendeixen” i que creuen que “hi ha una vida que pot rebrotar i recuperar la confiança”.
El text de Sebastià Taltavull està travessat pel missatge del papa Francesc i per la misericòrdia com centre de l’Evangeli: “Crist ressuscitat és la font de totes les raons que tenim per creure que la vida és més forta que la mort i que en la feblesa hi trobem la nostra força. Aquesta és la nostra fe! El testimoniatge creient encomanadís del papa Francesc ens ajuda a entendre-ho i a viure-ho”.
El bisbe Taltavull posa en pràctica el que afirma el papa Francesc en l’Evangelii Gaudium: “Cada dia en el món reneix la bellesa, que ressuscita transformada a través de les tempestes de la història”. I ens mostra que quan “no veiem aquests brots, ens fa falta una certesa interior, i és la convicció que Déu pot actuar en qualsevol circumstància, també enmig d’aparents fracassos”.

Triologia d’articles i reflexions
El llibre Brots de vida és tercer recull d’articles i reflexions que publica Sebastià Taltavull després de Molt per agrair i Us porto al cor. Totes tres edicions estan disponibles en català i en castellà.
També a l’Editorial Claret ha publicat recentment Els set dons de l’Esperit, un llibre amb il·lustracions i poemes-pregàries de Goretti Pomé. Ara també es presenta la versió en castellà. Anteriorment Sebastià Taltavull ha publicat Les set paraules de Crist, una meditació sobre el sermó de les set paraules de Crist a la creu. Els darrers anys, l’Editorial Claret ha publicat altres reculls d’articles i homilies del bisbe Taltavull com Agafats de la mà i Arrelats vora l’aigua.
Sebastià Taltavull (Ciutadella, 1948) va ingressar al seminari diocesà de Menorca amb 11 anys. Va ser ordenat sacerdot el 1972 després dels estudis a la Facultat de Teologia de Catalunya. Com a capellà ha estat sempre dedicat a l’acompanyament espiritual i als joves. Va exercir diverses responsabilitats diocesanes com rector del Seminari Diocesà, vicari general i degà de la Catedral de Menorca. També ha estat un dels principals impulsors del treball conjunt amb les diòcesis catalanes a través del Secretariat Interdiocesà de Catequesi de Catalunya i Balears i de moviments de joves i de famílies. Va ser director de la Comissió Episcopal de Pastoral de la Conferència Episcopal Espanyola.
El 2009 va ser nomenat bisbe auxiliar de Barcelona i des de l’any passat és bisbe de Mallorca. En la seva etapa episcopal ha mantingut la proximitat amb la gent i ha estat convidat per centenars de grups i comunitats per impartir recessos i conferències. El seu discurs i els seus textos sempre s’emmirallen amb la renovació i la conversió que proposa el papa Francesc.

Invitacio Brots de Vida

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection