Portes obertes i visites als col·legis Claret

fotowebEl Col·legi Claret  de Valls i el de Barcelona estan en plena campanya de portes obertes i de presentació dels centres als pares. El Claret Barcelona va fer la Jornada de Portes obertes el 24 de febrer per donar a conèixer el projecte educatiu i les instal·lacions a les famílies. També ha posat en marxa les visites personalitzades que es realitzen durant tot el curs en hores lectives per mostrar a les famílies el centre en plena activitat. Al Claret Valls les portes obertes es faran el dissabte dia 10 i dijous dia 15 de març. L’escola ha programat unes visites adaptades a cada nivell educatiu.

Claret Valls: https://claretvalls.cat/lescola-dia-dia/jornada-de-portes-obertes

Claret Barcelona: http://www.claretbarcelona.cat/ca/dia-a-dia/futurs-alumnes/145

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection