Un grup de Claretians de l’Escola Cor de Maria de Vic en ruta per Sallent i Manresa

DSC_5972El passat diumenge dia 8 d’abril un grup de Claretians de diversos països que es troben a l’Escola del Cor de Maria de Vic emprengueren tot un dia de ruta per diversos llocs icònics de Catalunya. El matí va començar amb una visita al santuari de Fucimanya i a la Casa Claret de Sallent. Allà també van celebrar una Eucaristia amb els fidels, a l’Església del Sant, que enguany compleix 50 anys de la seva inauguració. Després van compartir el dinar amb la comunitat claretiana de la vila.

A mitja tarda van seguir el seu camí cap a la Cova de Sant Ignasi a Manresa, i més tard van continuar la ruta per poder escoltar les Vespres a Montserrat. Una jornada pletòrica i ben innovadora al ser la primera vegada que visitaven aquests llocs.

 

 

DSC_5992DSC_6002

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection