Sessió de formació amb Justícia i Pau

Reciclatge2018-04-07 11.32.01Els 50 anys de Justícia i Pau i la seva tasca actual ha estat el tema de la trobada mensual de formació permanent dels Missioners Claretians, la sessió de Reciclatge del dissabte 7 d’abril. Eduard Ibáñez, director de Justícia i Pau de Barcelona, va explicar la història d’aquesta entitat pionera en la defensa dels Drets Humans a Catalunya i fruït del Concili Vaticà II.

Eduard Ibáñez va desenvolupar els quatre gran àmbits en els quals treballa actualment Justícia i Pau. En primer lloc, els Drets Humans, que inclou els drets socials com l’habitatge i el treball, els immigrants i refugiats, la llibertat religiosa, i els drets nacionals de Catalunya i la democràcia. En segon lloc, el desenvolupament humà i integral, que ha agafat una nova empenta amb la crida de l’Exhortació del papa Francesc Laudato Si i que promou un nou model de desenvolupament mundial. Un altre eix central és la pau, no només en l’àmbit dels conflictes armats sinó també social com a repte en una societat més plural i complexa. I, finalment, la justícia, demanant un nou model que passi de la justícia penal a la justícia restaurativa.

La xerrada es fa fer a la sala Claret de Barcelona.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection