Sortides escolars de Claret Valls i Barcelona

12. IMG_5889Les Escoles de Claret Valls i de Barcelona tenen programes durant l’any diferents sortides per complementar la formació que els alumnes reben a les aules.

La setmana passada, els alumnes de primer i segon de primària del col·legi de Valls van visitar el Museu Pìcasso de Barcelona. La sortida estava relacionada amb el Projecte Interdisciplinari dedicat a l’artista que es va realitzar el trimestre anterior.

D’aquesta manera van poder veure de manera presencial pintures que ja havien treballat com “La Primera Comunió”, esbossos de “Ciència i Caritat”, obres de l’època Blava i Rosa i, de manera especial, l’estudi de “Menines”, l’única col·lecció que es conserva completa en un mateix museu. Els infants van poder gaudir del museu i de l’artista gràcies a les explicacions entenedores i acurades del professor Marcos Navas, tutor d’un dels cursos del cicle.

El passat 21 de març els alumnes de 2n de Batxillerat del col·legi de Barcelona que cursen l’assignatura d’Història van visitar el refugi antiaeri de la plaça del Diamant i el Castell de Montjuïc.

El refugi antiaeri és un dels 90 refugis que hi havia al nostre barri i també un dels més grans a la ciutat de Barcelona. Construït a sota terra pels veïns del barri durant la Guerra Civil va donar refugi a més de dues-centes persones durant els nombrosos atacs que va patir la Gràcia industrial, plena de fàbriques que eren l’objectiu principal de l’aviació feixista.

A continuació, els alumnes es van desplaçar a Montjuïc per visitar el Castell per conèixer no només l’escenari vinculat a fets històrics com la Guerra dels Segadors, la Setmana Tràgica o la Guerra Civil sinó també a personatges protagonistes de diversos episodis històrics.

20180410_06242018-04-10-PHOTO-00000066

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection