Trobada de l’equip coordinador del procés de reorganització de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia

Bcn 5 abril 2018Dijous 5 d’abril es va celebrar a Barcelona, ​​a la Cúria Provincial de Catalunya, la sisena reunió de l’Equip Coordinador. Hi van ser presents els PP. Ricard Costa-Jussà (Catalunya), Mateu Larrauri (Euskal Herria), Pierre Zanga (França), Angelo Cupini (Itàlia) i Manuel Tamargo (coordinador i membre del Govern General).

La reunió va començar amb una breu avaluació del camí recorregut fins ara en aquest procés de reorganització des de la primera reunió dels governs dels Organismes, ara fa justament dos anys (abril 2016). Seguidament van avaluar la trobada de superiors locals que tingué lloc a Roma de  l’1 al 4 de febrer. Va ser una trobada fraterna, gratificant, de treball dens i il·luminador de les coincidències i les diferències entre els diversos organismes

En aquestes reunions segueixen treballant en la configuració de la nova Província i proposta sobre organització; abans de presentar-lo a la reunió de governs dels Organismes programada per a novembre. La idea és veure, i programar, quines iniciatives s’han de tenir en compte en aquest temps previ a la constitució de la Província pel que fa a les diverses àrees de la vida i missió dels nostres organismes. En molts casos es tracta de conèixer, posar en comú, preparar les coses per a quan hàgim d’actuar com un nou organisme.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection