Últims dies per apuntar-se a les colònies i campaments de l’Esplai Estel

 

unnamedCom cada any l’Esplai Estel organitza a l’estiu unes colònies i campaments per a joves i adolescents. Enguany es faran a Campmajor i a Planoles (Girona) del 16 al 26 de juliol.
La data límit d’inscripcions és dilluns 16 d’abril a les 21:30h. Per més informació podeu visitar la pàgina web de l’Esplai: http://www.esplaiestel.com/index.php/estiu-estel-2018/

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection