Enllaç Solidari a les escoles Claret

07En les últimes setmanes l’ONG dels claretians, Enllaç Solidari, ha organitzat diverses xerrades i una campanya per explicar la seva tasca social a les escoles de Claret.

Des del dia 2 fins al dia 20 d’abril de 2018 s’ha fet al Col·legi Claret de Barcelona la campanya solidària per als nens apadrinats de Brasil. La campanya s’ha fet amb diverses activitats, com la coca solidària i especialment el contacte amb els infants apadrinats amb la carta que s’envia.

També es fa una sensibilització per als alumnes de primària a través de la xerrada d’una persona que havia estat al Brasil com a voluntària.

Mentre que per als de secundària i batxillerat van venir dos voluntaris de PROEM AID, que és una associació d’emergència per ajudar als refugiats. Els dos voluntaris van parlar de la situació dels refugiats, sobretot d’aquells que han vingut travessant el mar.

D’altra banda, el dijous 3 de maig es va fer, com cada any en aquesta època, la xerrada sobre solidaritat a diversos grups d’alumnes del Col·legi Claret de Valls.

Aquest any ha anat a càrrec del P. Joan Font, que ha començat cada trobada preguntant als alumnes què és ser solidari. Tots tenen clar que és ajudar els altres, especialment als pobres.

A partir d’aquí els ha parlat de la solidaritat viscuda com a projecte de vida pels missioners claretians: seguir la crida de Jesús a fer possible que en el món es visqui l’amor, la veritat, la justícia, la pau i el perdó (cinc valors com els cinc dits de la mà).

Tot això s’ha acabat d’explicar amb exemples concrets de la vida de persones que són conegudes per bona part o per tots els alumnes. I també amb el diàleg i preguntes que els nois i noies han anat fent.

IMG-20180418-WA0014

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Recomanacions Nadal 2018 Llibreria Claret

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection