Cinc projectes de Claret Barcelona es classifiquen al Social Innovation Relay de Junior Achievement

SIREl Col·legi Claret de Barcelona s’ha classificat amb cinc projectes dins del “Top 20” d’Espanya dins del Social Innovation Relay de Junior Achievement.
L’edició de SIR d’aquest any, en què compten amb la col·laboració de Nationale Nederlanden, llança xifres rècord de projectes, equips i alumnes. En total s’han registrat a la plataforma del programa 738 alumnes, 219 equips i 135 idees socials.
SIR persegueix que els més joves puguin aprendre a afrontar els problemes reals de la vida amb seguretat i optimisme, emprant per a això tota la seva creativitat i amb ganes de contribuir a la construcció d’un món millor.
Us animem a votar a cada projecte al Youtube per aconseguir que un d’ells obtengui el merescut 1r premi a la final nacional:

 

Al pdf trobareu el llistat dels classificats: Pdf

 

20180515_0508Junior_AchievementOK

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Recomanacions Nadal 2018 Llibreria Claret

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection