El Casal Claret celebra els 20 anys com a associació

unnamed (1)El Casal Claret de Vic celebra els 20 anys com a associació. Als anys 80 van començar a treballar com a esplai, amb infants, adolescents i joves: com un àmbit d’educació personal, cívica, espiritual.

Als anys 90 van començar a fer processos d’acollida i promoció d’associacions de persones nouvingudes, tot treballant amb associacions diverses, especialment amb Veus Diverses.
Finalment al 1998 ens van constituir com a associació per tal de tenir projectes propis i perquè l’entitat pogués al mateix temps ser un “paraigües” per a grups, entitats de persones migrades i iniciatives de caire social i cultural.
El Casal Claret treballa des de ja fa anys atenent els col.lectius més desafavorits. Es treball en l’acollida, atenció i acompanyament de persones i col.lectius de procedències diverses, promovent, mitjançant els contactes, els aprenentatges i les pràctiques diàries, el diàleg intercultural i interreligiós, així com les pràctiques de desvetllament i creixent capacitat d’autonomia, com també descobertes de capacitació i participació cívica.

En motiu d’aquests 20 anys el Casal Claret ha posat a la venda samarretes commemoratives. Al web de l’associació es poden consultar les talles i els models.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Recomanacions Nadal 2018 Llibreria Claret

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection