La Llibreria Claret continua amb el cicle de contacontes

CARTELL MAIG INFANTILLa Llibreria Claret continua amb el cicle d’activitats infantils. El proper dijous 24 de maig es farà una nova edició del Contacontes per a nens i nenes d’entre 3 i 8 anys. En aquesta ocasió l’escriptora Teresa Campos explicarà “Un missatge urgent: SOS”.

Recordatori: 

Dia: Dijous 24 de maig

Hora: 17:30h

Lloc: Llibreria Claret (Carrer Roger de Llúria 5, Barcelona)

 

La durada de l’acte serà d’aproximadament 1 hora.

Aquí podeu veure el vídeo promocional amb imatges de l’activitat que van fer el mes de desembre

Invitació a l’acte:

Banner_Infantil_Maig (2)

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Recomanacions Nadal 2018 Llibreria Claret

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection