Diumenge 8 de juliol: Aplec de Matagalls

DocHdl1OnPRINTREADYtmpTargetAquest proper diumenge dia 8 de juliol se celebrarà la 69ena edició de l’Aplec de Matagalls, en que un centenars de persones coronen el cim d’aquest turó i veneren la creu que es va plantar abans del 1614.

La trobada recorda Sant Antoni M. Claret i mossèn Cinto Verdaguer, que va valorar la creu com a símbol de “la Pàtria en la més alta serra” que s’acostava a Déu en un dels seus poemes.

La jornada començara a les deu del matí al cim de Matagalls amb els premis a la constància pels 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65 anys d’assistència a l’Aplec. Després es farà una missa presidida pel Bisbe de Vic Mons. Romà Casanova.

A la una del migdia, des de la Font de Pastors, se celebrarà la restauració i millores fetes enguany dutes a terme aquest any per iniciativa de l’Associació Amics Aplec de Matagalls.

A les sis de la tarda es farà una ballada de sardanes a la plaça Major de Viladrau amb la Cobla Genisenca.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection