Reunió dels superiors/es majors, directores, responsables i coordinadors/es de la família claretiana presents a Espanya

FC 7juliol2018 MadridEl passat dissabte 7 de juliol es van reunir a la cúria provincial dels Claretians de Santiago (a Madrid) una representació dels superiors/es majors, directores, responsables i coordinadors/es de les diverses branques de la família claretiana presents a Espanya.
En aquesta reunió va servir per trobar i compartir el moment actual de cada comunitat de la família claretiana i reflexionar sobre les realitats i experiències de les diverses zones d’Espanya.
El Provincial dels Claretians de Catalunya, Ricard Costa-Jussà, hi va participar, així com també els provincials de Bètica, Félix J. Martínez, Euskal-Herria, Mateo Larrauri, i Santiago, Pedro Balderrain. També la Provincial d’Europa, Mayte Garitagoitia, de les religioses de Maria Immaculada; la Superiora General de les Missioneres de la Institució Claretiana, Maria Garcia Baquero; la Directora Genral de la Filiació Cordimariana, Maria del Mar Alvárez; i representants dels seglars claretians delegats dels consells de la Regió Nord, Arturo Peñas, en delegació de Miren Elejalde, i de la Regió Sur, Nieves Sabina.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection