El pare Josep Maria Abella serà ordenat bisbe auxiliar d’Osaka el 16 de juliol

josepmariaabellaEl proper dilluns 16 de juliol la catedral d’Osaka acollirà l’ordenació del pare Josep Maria Abella com a bisbe auxiliar d’Osaka.  El nomenament el va fer públic la Santa Seu el passat 2 de juny. El pare Josep Maria Abella va ser el Superior General dels Missioners Claretians durant 12 anys, del 2003 al 2015.
El Provincial dels Claretians de Catalunya, Ricard Costa-Jussà, i el pare Ramon Olomí viatgen dels dies 12 al 23 de juliol al Japó per ser presents com a comunitat claretiana de la Província de Catalunya, lloc d’origen del pare Abella, i per l’atenció i coordinació amb els familiars del futur bisbe que s’hi desplacen. Així mateix el Provincial dels Claretians també hi serà en representació del Pare General a la celebració litúrgica.
Actualment al Japó hi ha quatre claretians catalans: El pare Josep Maria Abella, el pare Marcel·lí Font, el pare Fradera i el pare Josep Llamas.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection