L’hort ecològic del Col·legi Claret Valls: un èxit pedagògic

 

20180924-hort-ecologic-claret-valls-grup

(Col·legi Claret Valls) Els nens i nenes del parvulari del Col·legi Claret Valls van anar a comprar el planter per a l’hort ecològic d’enguany. La setmana passada van començar a plantar cebes, cols, una mica de julivert i escaroles. Durant aquest trimestre en tindran molta cura esperant recollir-ne els fruits.

Aquest projecte va engegar fa nou cursos, el 2009-2010, i ha cobert i satisfet amb escreix les expectatives.  L’hort representa un èxit pedagògic en el currículum dels alumnes.

Els objectius de l’hort ecològic del centre es basen en assolir un treball cooperatiu i d’implicació de tots els infants. Així també, a nivell curricular, els referents a medi natural. El procés abasta des de la compra del planter fins a la possible i desitjada collita. Cada curs fa un seguiment setmanal o mensual basat en l’actuació directa i d’observació que queda reflectit en un recull o dossier de feines.

Els resultats obtinguts a tots nivells durant tots aquests cursos han estat excel·lents i van fer que es millorés tan el lloc i l’espai d’ubicació de l’hort, com les condicions per a tractar i intervenir-hi directament per part dels nens i nenes del parvulari del col·legi.

Des del curs passat també els nens i nenes de la Llar d’Infants tenen el seu hort en un espai més proper a ells, podent així ampliar una activitat ecològica i pedagògica tant important, interessant i potent pels més petits del centre i a les seves famílies.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection