Els mitjans s’interessen pel bisbe d’Osaka Josep Maria Abella

L’espiritualitat al Japó i el diàleg interreligiós a l’Àsia han despertat aquests dies l’interès dels mitjans de comunicació amb motiu de la visita a Catalunya del claretià Josep Maria Abella, recentment nomenat bisbe d’Osaka. Vet aquí un recull d’entrevistes i articles que en parlen:

  • Entrevista a Els Matins de TV3 amb Lídia Heredia. 4/10/2018. Recupereu tota la conversa, al minut 2:18:40 del programa de dijous. Abella parla de “la convivència entre religions” en un país on el cristianisme és minoritari i subratlla l’actitud de diàleg i de treball de les comunitats de creients a favor de la societat. Preguntat per si la societat japonesa està habituada a les catàstrofes naturals -com els tifons i els huracans-, el claretià explica com efectivament conviuen amb les conseqüències del canvi climàtic i recorda l’encíclica del papa Francesc sobre l’ecologia.
  • Entrevista a El Mirall de COPE amb Ignasi Miranda. 5/10/2018. Minut 9:40.
  • Entrevista de Jordi Curcó a Josep Maria Abella.
  • Diàleg amb periodistes i estudiants de comunicació sobre ‘Espiritualitat al Japó’ a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna-URL. 5/10/2018.
  • Article a Alfa y omega de Fran Otero. 09/10/2018
  • Entrevista a Temps de Diàleg de Ràdio Estel amb Ignasi Miranda. 17/10/2018.
  • Entrevista a Signes dels temps de TV3 amb Francesc Rosaura. Emissió: 28/10/2018 – 10:30 h.

20181004_JosepMAbella_COPE 20181004_JosepMAbella_ElsMatins 20181005_JosepMariaAbella-blanquerna20181005_JosepMariaAbella-signesdelstemps

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection