Què hi ha darrera de les notícies falses?

20181103-sessio-reciclatge (1)D’una forma molt viva i didàctica, el germà marista i professor de moral a la Facultat de Teologia de Catalunya Lluís Serra va anar mostrant i explicant una realitat que sempre ha existit, però que ara prolifera de forma alarmant, amb mitjans molt potents: la difusió de notícies falses en la seva totalitat o en part. Amb el títol ‘Veritat i mentida en els mitjans de comunicació‘, la sessió va tenir lloc dissabte a la Sala Claret, en el marc de la formació permanent que organitzen els claretians de Catalunya i la Fundació Claret.

A partir de casos concrets en diversos camps, va fer descobrir els mecanismes i les nefastes conseqüències d’aquestes notícies falses. També ha llançat i intentat respondre la pregunta fonamental: qui hi ha al darrera d’aquesta construcció i difusió de notícies falses i amb quins interessos? Una sessió que ha estat seguida amb molt d’interès per un bon grup de Claretians i altres persones preocupades pel tema.

Tags: , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection