El regal més gran de la campanya de reis del Claret Barcelona

(Claret Barcelona) “No sabeu tot el que feu, no us podeu arribar a imaginar tot el bé que heu fet”. Aquestes dues frases les van sentir els voluntaris que el passat dijous 3 de gener van entregar les joguines a la mare de la Mia, una nena de 4 anys. Dins de la bossa de color vermell, un gosset i una màquina per fer “slime” esperaven embolicats per ser oberts el matí del dia de Reis. I ho va tornar a repetir: “No sabeu tot el que feu”.

Pocs metres enllà, sense veure ni sentir res del que deia la seva mare, la Mia esperava asseguda parlant amb una voluntària de la campanya de reis, que la distreia i la feia riure. I potser aquest és el secret: no esperar res a canvi, fer-ho perquè en tens ganes, perquè vols que aquella nena pugui gaudir i sorprendre’s en obrir els regals, perquè té el mateix dret que tu a fer-ho. “Us puc fer una abraçada?”, els va preguntar entre vergonyosa i agraïda. I aquest senzill gest ha estat el regal més gran que han rebut aquest Nadal.

La campanya ha arribat a 19 nenes i nens del barri i ha estat possible gràcies als alumnes, mares, pares, AMPA, P.A.S. i docents de l’escola i també a la parròquia del Cor de Maria i l’esplai Estel.

 

 

Tags: , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection