El primer dissabte de mes: esplai al Casal Claret!

esplai-casal-claret(Casal Claret) Des de l’Escola de la Pau amb infants i adolescents, el Casal Claret ofereix cada primer dissabte de mes activitats diverses en el marc del  lleure educatiu. Els participants es trobem el dissabte al matí de 10 a 13 als baixos del Casal. Realitzen activitats divertides i educatives tenint com a valors principals la convivència i respecte mutu.

El proper 2 de març participaran del Carnaval Vic Barris 2019! Si tens un fill o filla que té ganes de participar o coneixes algú que li pugui interessar el pots adreçar al Casal Claret, C. Ramada, 14 de Vic.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection