Inaugurada l’exposició de fotografies Mirades Solidàries

2019-02-Foto-guanyadora-Gracia-Solidaria(Enllaç Solidari) Aquest dilluns s’ha inaugurat l’exposició del ‘VII Concurs de Fotografia Mirades Solidàries’ que organitza Gràcia Solidària. Es  pot  visitar a la Sala d’exposicions de la seu del Districte a la plaça de la Vila de Gràcia número 2  fins el 16 de febrer. L’exposició  és  una magnífica oportunitat  per mostrar els projectes de suport  a  la infància, per conèixer les entitats gracienques de cooperació internacional i els projectes que estan desenvolupant, arreu  del món.

La  fotografia  guanyadora  amb  el   primer  premi  ha  estat  per  “Porta  al  futur”   d’en  Xavier  Valdevieso.  Associació per a l’Ajut al Sud de l’Índia (AJUTSI).

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection