Setmana de la pau i la solidaritat al Claret Barcelona

(Mar, Judith i Íngrid, 6è C / Claret Barcelona) Aquesta setmana ha sigut la Setmana de la Pau i la Solidaritat al Col·legi Claret de Barcelona. Els alumnes de 5è i 6è hem col·laborat amb la “coca solidària”. Consisteix en muntar a cada classe petits grups i fer una coca. A continuació tots els grups van per les classes d’un curs i donen un tros de coca a canvi d’un tiquet. Cada tiquet té el valor d’un euro. Aquests diners van destinats a les 19 famílies i nens i nenes del Brasil que tenim apadrinats.

Creiem que és una bona causa per col·laborar solidàriament.

20190207_1110Coca_Solidaria_2019__(20) 20190207_1110Coca_Solidaria_2019__(19) 20190207_1110coca_solidaria_5_i_6_EP 20190205_0911cocasolidaria

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection