17 al 19 de març. Tríduum i solemnitat de Sant Josep, compatró de la Congregació

SantJosepFitaEn el dia de sant Josep, el 19 de març, som convidats a centrar la nostra mirada en aquell a qui Déu «va confiar la custòdia dels seus tresors més preuats». D’aquesta manera, seguint l’exemple de sant Antoni Maria Claret, invoquem amb tota confiança el seu patrocini i tenim present la seva humil manera de servir i de col·laborar en l’economia de la salvació.

En particular posem davant dels nostres ulls i del nostre cor missioner, els trets que l’engrandeixen: És l’espòs de Maria, bo i fidel. És el creient que es fia de la Paraula de Déu i l’obeeix amb totes les conseqüències. És l’home just que busca solucions en situacions delicades i compromeses. Li dóna nom a Jesús i mostra com es compleixen les promeses de Déu al seu poble. És el protector de Maria i de Jesús en circumstàncies de persecució. Finalment, és el treballador que mostra la grandesa del misteri en la vida ordinària i en l’esforç.

El nostre Pare Fundador va rebre una il·luminació divina: «El dia 7 de maig de 1865, a dos quarts de quatre de la tarda, el dia del Patrocini de Sant Josep, em va dir Jesús que fos molt devot de sant Josep, que acudís a ell amb confiança» (Autobiografia, 831). Per a nosaltres segueix sent vàlida aquesta confiança, que afecta la nostra missió evangelitzadora. El seu patrocini ha de ser invocat com estímul en el renovat afany d’evangelització arreu del món i de nova evangelització en aquells països i nacions en què la vida cristiana va ser floreixent i que ara es troben sotmesos a dura prova.

Per portar el primer anunci de Crist i per tornar a portar-lo allà on està descuidat o oblidat, l’Església té necessitat d’una especial ajuda del cel. Do certament de l’Esperit del Senyor, no deslligat de la intercessió i l’exemple de sant Josep. Que l’espòs de Maria, pare a la terra de Jesús, que va parlar eloqüentment amb les seves accions; home senzill, silenciós i bo, ens concedeixi a tots el servei lleial de col·laborar en la missió i de continuar amb entusiasme l’obra de la salvació a tots els pobles.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection